Racer

Racer beta 0.8.2

Open source racegame voor op je Mac

Het is niet eenvoudig om een goed racespel te vinden voor een Apple-computer. Het is nog lastiger om een gratis game te vinden. Het Nederlandse spel Racer doet een poging om dit euvel te verhelpen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie graphics en geluid
  • Veel opties

TEGEN

  • Lastige besturing
  • Handmatig schakelen hapert
  • Vereist verschillende installaties

Goed
7

Het is niet eenvoudig om een goed racespel te vinden voor een Apple-computer. Het is nog lastiger om een gratis game te vinden. Het Nederlandse spel Racer doet een poging om dit euvel te verhelpen.

De auto's in Racer zijn prachtig vormgegeven. De standaard (nou ja, standaard) Lamborghini is een lust voor het oog. Je bestuurt deze bolide met je computermuis. Beweeg het aanwijsapparaat naar voren en je geeft gas, beweeg hem naar je toe en je remt. Het geluid dat uit je scheurbak komt klinkt ook goed. Race tegen de computer of ga het wereldwijde web op om tegen andere mensen te spelen.

Wanneer je Racer installeert heb je alleen beschikking over de Lamborghini en slechts één track. Om meer variatie in het spel te brengen dien je hier extra componenten te downloaden. Voordat je online gaat racen raden we je ook aan om eerst flink te oefenen. De besturing in Racer is erg lastig onder de knie te krijgen en wanneer je eenmaal in een grindbak zit, duurt het vervelend lang voor je er weer uit bent.

Racer is een mooi spel wanneer je de moeite neemt om de extra componenten te installeren. De wagens zien er mooi uit en rijden fijn wanneer je de besturing onder de knie hebt. Heb je zin om dus lekker op je Mac te racen dan is Racer exact wat je zoekt.

Racer

Download

Racer beta 0.8.2